NİĞDE / MERKEZ - Özenç Kardeşler Anaokulu

Mrt

Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla, MEB Psikososyal Destek Eylem Planı kapsamında ve okulumuz rehberlik servisinin müşavirliğinde 23 Şubat Perşembe günü Sınıf Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize yönelik Deprem Sonrası Psikoeğitim Programı başlamıştır. Program 8 Mart Çarşamba günü 11. Oturumla sona erecektir.

Mrt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla, MEB Psikososyal Destek Eylem Planı kapsamında okulumuz rehberlik servisi tarafından 21 ve 22 Şubat tarihlerinde velilerimize yönelik Deprem-Veli Bilgilendirme Oturumu gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okul Sağlığı yetkilileri tarafından okulumuzda göz muayenesi yapılmaktadır.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yürütülen Aile Okulu Projesi kapsamında okulumuzda açılan Aile Okulu eğitimlerimiz tamamlanmıştır.

Ock

Oklumuz rehebrlik servisi tarafından velilere yönelik "Kadına Yönelik Şiddet "konulu seminer çalışması yapılmıştır. Ayrıca KADES uygulaması hakkında bilgi verilmiştir.

Çömlek atölyesi etkinliğimiz...

Kas

Okulumuz velilerine yönelik Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından bağımlıkla mücadele konulu bilgilendirme yapılmıştır.

Kas